Instal·lacions

Edifici de Primària

El centre està ubicat al carrer Roselles del nucli costaner de Sa Coma, el qual pertanys al municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Es tracta d’un edifici d’una antiguitat d’uns 25 anys que es va construir per a cobrir les necessitats d’escolarització dels habitants dels nuclis costaners de S’Illot, Sa Coma i Cala  Millor que pertanyen al a municipi.

L’entorn del centre es caracteritza per estar a una zona residencial on a la part de l’entrada principal hi ha un pàrquing de vehicles i una zona ajardinada d’uns 10000 m2. Si ja entram dins del centre pujant la rampa principal (a la dreta)  ens trobam amb un jardí de gespa i un pàrquing de bicicletes i a l’esquerra una pista poliesportiva d’asfalt de 20m per 36 m.

Una vegada dins de l’edifici que consta de dues plantes amb una teulada de tipus ¨xalet¨ que no desentona amb l’urbanisme de la zona, tenim el despatx de direcció i secretaria just a l’entrada, al seu costat hi ha els banys pels nins i nines ,una aula i la sala de professors, juntament amb dues estàncies una per la fotocopiadora i l’altra és l’aula de logopèdia. Seguint a la planta baixa tenim un passadís que a ens du a les tres aules més hi ha a la planta baixa(a més de l’anteriorment esmentada). Pujant al primer pis ens trobam amb 4 aules a la dreta  i una a l’esquerra, que limita amb la sala d’ordinadors(20 PC renovats recentment i una biblioteca amb cabuda per uns 20 alumnes. També hi han dues aules de dimensions reduïdes: una aula per atenció a la diversitat i l’altra per religió/valors socials . També hi ha banys per a alumnes i per a professors i un petit espai al final del passadís que es emprat pels diferents professionals del centre. Cal destacar que no hi ha escala d’emergència per davallar del primer pis a la plata baixa en cas de necessitat.

El Pati de primària consta de la pista poliesportiva anteriorment comentada, d’una zona de gronxadors davall nou arbres de fulla caduca, una pista de mini-bàsquet(amb un asfalt bastant envellit i abrasiu), un forn de pedra, un torrador i un preciós hort de quatre pasteres amb un estany amb peixos i granotes al costat  ; la zona de jardí de l’entrada també forma part del pati.

 

Edifici d’Infantil

El segon edifici és el d’infantil separat a escassos 20m del de primària, allà hi han 3 aules , una sal de professors, banys pels infants i bany pels mestres, a més d’un petit magatzem. Els alumnes d’infantil entren per una entrada diferent dels de primària que es troba al carrer Margalides a més disposen del seu propi pati amb una zona de joc amb terra de ¨cauxo¨ i uns quants jocs tipus gronxador, recentment també s’ha habilitat una zona d’arena davall de les moreres al darrera del centre d’infantil per a poder pal·liar la manca d’ombres que tenia el pati d’infantil quan arribava la calor.

 

Poliesportiu i patis

La darrera instal·lació que es troba dins el recinte escolar és la pista poliesportiva coberta(a uns 30m de l’edifici de primària i a 20m de l’edifici d’infantil). Es tracta d’un petit pavelló construït a finals dels anys 90 que cobreix les necessitats del centre tant per infantil com per a primària, la pista fa 24m de llarg per 14m d’ample, disposa d’una graderia per 50 persones aproximadament i , d’un magatzem pel material d’Educació física. A més hi han 2 vestidors amb 4 dutxes cadascun i un bany al seu interior. Els dos quartets que queden entre els dos vestidors són un bany habilitat per minusvàlids i un vestidor amb dutxa individual(a més d’un petit espai pels productes de neteja).

Hort