Instal·lacions

Edifici de Primària

El centre està ubicat al carrer Roselles del nucli costaner de Sa Coma, el qual pertanys al municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Es tracta d’un edifici inaugurat l’any 1990 que es va construir per a cobrir les necessitats d’escolarització dels habitants dels nuclis costaners de S’Illot, Sa Coma i Cala  Millor que pertanyen al a municipi.

L’entorn del centre es caracteritza per estar a una zona residencial on a la part de l’entrada principal hi ha un pàrquing de vehicles i una zona ajardinada d’uns 10000 m2. Si ja entram dins del centre pujant la rampa principal (a la dreta)  ens trobam amb un jardí de gespa i un pàrquing de bicicletes, a l’esquerra una pista poliesportiva.

Una vegada dins de l’edifici que consta de dues plantes amb una teulada a dues aigües que s’integra amb l’urbanisme de la zona, tenim el despatx de direcció i secretaria just a l’entrada, al seu costat hi ha els banys pels nins i nines ,una aula i la sala de professors, juntament amb dues estàncies una per la fotocopiadora i l’altra és l’aula de logopèdia. Seguint a la planta baixa tenim un passadís que a ens du a les tres aules més hi ha a la planta baixa(a més de l’anteriorment esmentada). Pujant al primer pis ens trobam amb 4 aules a la dreta  i una a l’esquerra, que limita amb la sala d’ordinadors(20 PC renovats recentment i una biblioteca amb cabuda per uns 20 alumnes. També hi han dues aules de dimensions reduïdes: una aula per atenció a la diversitat i l’altra per religió/valors socials . També hi ha banys per a alumnes i per a professors i un petit espai al final del passadís que es emprat pels diferents professionals del centre. Cal destacar que no hi ha escala d’emergència per davallar del primer pis a la plata baixa en cas de necessitat.

El Pati de primària consta de la pista poliesportiva anteriorment comentada, d’una zona de gronxadors davall nou arbres de fulla caduca, una pista de mini-bàsquet(amb un asfalt bastant envellit i abrasiu), un forn de pedra, un torrador i un preciós hort de quatre pasteres amb un estany amb peixos i granotes al costat  ; la zona de jardí de l’entrada també forma part del pati.

Edifici d’Infantil

L’edifici és el d’infantil el trobam separat a escassos 20 m del de primària, allà hi ha 3 aules, una sala de professors, i els respectius banys per infants i docents, a més d’un petit magatzem. Els infants d’infantil entren per una entrada diferent dels de primària que es troba al carrer Margalides a més disposen del seu propi pati amb una zona de joc amb terra de cautxú, zona formigonada, casetes i areners.

Poliesportiu i zones exteriors

Al centre tenim un poliesportiu que conté una pista amb unes mesures de 24 m de llargària per 14 m d’ample. Dins trobam els respectius vestidors dels infants separats per sexes. A més a més, trobam el magatzem de material propi d’Educació Física i una graderia de petites dimensions.

Per una altra banda, tenim molts altres espais exteriors amb un conjunt de pistes poliesportives al pati de primària, espais amb ombra, porxo així com una zona més natural amb terra, arbres, trocs… al darrere del poliesportiu.