MURAL CEIP PUNTA DE N’AMER

Bon dia, famílies!

Com ja sabeu enguany podem gaudir de l’edifici nou de l’escola. Aquest edifici té una gran paret de formigó que demana a “crits” decorar-la. Per aquest motiu, el Consell Escolar del centre va sol·licitar a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar la proposta de fer un mural fet per artistes de la zona que representàs el nostre centre.

La proposta ha estat acceptada per l’Ajuntament i adjudicada a l’artista Sandro Thomas més conegut com a “Sath” que ha revolucionat alguns dels pobles de Llevant amb les seves obres d’art.

Volem aprofitar per agrair a l’Ajuntament des Cardassar que hagi valorat i acceptat la proposta.

La proposta d’en Sandro és representar una imatge/retrat feta com un collage amb parts dels rostres de moltes persones on es pugui mostrar la diversitat cultural. Podeu veure un exemple adjunt a aquest missatge.

L’artista ens demana poder fer una fotografia del rostre dels infants de 5è i 6è de primària per poder inspirar-se en ells i elles per la realització de la seva obra. Per aquest motiu, vos demanam a aquells infants que vulguin participar el consentiment o autorització de vosaltres, les famílies.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS:

  1. El meu fill o la meva filla no surt al mural?

L’artista utilitzarà les fotografies dels infants només com a font d’inspiració de la seva obra.

2. Per què ha triat els infants més grans?

Segons els seus criteris els infants més grans tenen les faccions més desenvolupades i representen més diversitat.

3. Informareu sobre quins infants han estat seleccionats?

No, tenint en compte que les imatges seran una font d’inspiració, trobam important que sigui anònim per fer volar la imaginació i convertir-se en un joc de percepcions personals i diverses.

Moltes gràcies!