25N DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

Bon dia famílies,

Avui 25N hem fet un petit homenatge tenint en compte que és el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona dut a terme de la mà de la nostra comissió de convivència i coeducació. És un aspecte que tenim clar que hem de treballar diàriament, no obstant això és important poder representar-ho a un dia especial com avui.

Els infants de la nostra escola CEIP PUNTA DE N’AMER han creat el seu propi superheroi o superheroïna i han explicat quines són les habilitats que presenta per fer front a aquesta violència que malauradament existeix a la nostra societat.

A poc a poc des de l’escola intentem crear un món millor on arribi un moment que s’elimini el terme violència

Moltes gràcies per la participació de tots/es els/les companys/es i sobretot els/les membres de la comissió de convivència i coeducació.

Aquí us deixem una petita part del dia d’avui:

EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Moltes gràcies,

CEIP PUNTA DE N’AMER