MOLTA SORT, ANA

Ara li ha tocat a la nostra companya Ana Homar, una de les mestres d’educació infantil amb la qual hem pogut gaudir d’una picada amb la presència de la seva filla i un video molt emotiu amb el qual els companys li hem desitjat molta sort al començar aquesta nova etapa i que disfruti de tots els bons moments que podrà gaudir amb tota la seva família i amics.

Que pensaves que no faríem res? Sabem que aquest any no ha estat el mes fàcil per fer feina i per tu tampoc. El coronavirus ha fet del teu darrer any de feina un autèntic CAOS on amb qui més t’has pogut relacionar ha estat amb les FFP2 i els gels hidroalcohòlics a les entrades. No obstant això, hem pogut seguir gaudint de tu com una autèntica professional plena de vida i d’experiències.

Volem dir-te unes petites paraules d’agraïment per tots aquests anys de dedicació a la teva escola i volíem que algunes de les persones més importants de la teva vida puguin compartir amb tu aquest moment.

Has estat una gran persona, gran mestra, una tutora excepcional i una +1 inigualable. Sempre disposada a ajudar i a donar tot de tu. Has viscut amb nosaltres una etapa de canvis metodològics i educatius i sempre has estat a l’altura.

Estem orgullosos, però sobretot contents perquè arriba una etapa de gaudir i de complir altres metes i somnis.

Gaudeix molt d’aquesta nova etapa anomenada jubilació“.

Una aferrada molt gran.
CEIP PUNTA DE N’AMER.