The Planeteers

Començam un any més amb la gran tasca dels nostres planetaris i planetàries. Ja fa tres anys que lluitam per aconseguir que el nostre centre sigui Ecofriendly. Per això feim feina conjunta amb el Capità Planeta i Gaia, l’Esperit de la Terra.


L’alumnat de 3r fins a 6è durant el mes d’octubre han participat d’unes xerrades amb na Júlia Barcons, educadora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Ens ha anat contestant preguntes i a partir de les xerrades tindrem un lligam més proper amb ells, tenim contacte directe en cas de necessitat. Com si tenguéssim accés al telèfon vermell de la Casa Blanca dels Estats Units.


Així doncs quatre alumnes de 6è B han sigut els/les encarregats/es de posar en marxa el programa Capità Planeta 2019 – 2020.
Ens han facilitat uns telèfons per si des de casa també necessitàssim ajuda:
Telèfon Incidències: 971812083

Telèfon Voluminosos: 900 104498

Correu Electrònic: mediambient@santllorenc.es

Punt Verd Mòbil: Delegació de Sa Coma

Dimarts de 10:00 a 14:00