Diada de Bunyols

Avui dia 21 d’octubre hem celebrat al centre la diada dels bunyols.

Ja fa uns dies que estam amb els preparatius i aquest matí ja estàvem pastant la massa dels bunyols. El centre posa la matèria prima, els pares i mares la mà d’obra i… l’ART de fer-los i els nins i les nines la devoció de menjar-los!

Agraïm la col·laboració dels pares i mares en aquesta diada i l’organització conjunta entre AMIPA i el centre.

Aquest any ens vàrem propostar que estassin a punt al temps de pati i… repte aconseguit. A les 11h ja hem pogut repartir els bunyols que a causa del mal temps hem hagut de menjar, això sí amb molt de gust i repetint, a cada classe.

Per aconseguir-ho l’AMIPA ha comprat peus per a cada fogó, un fogó i calderó més, la brigada ens ha montat una carpa i per treballar com toca, els fogons amb uns peus cada un.

També aquest any hem reduït la quantitat de sucre que hi posàvem i hem passat dels 4kg del curs passat a 1kg per aquest curs, essent coherents amb els principis del centre i gaudint de les tradicions gastronòmiques.

I això encara no és tot, a part dels bunyols tradicionals, el nostre centre ha elaborat bunyols per a aquells nins i nines que no poden menjar ou o gluten així que també aquests nins i nines han pogut gaudir de la festa com la resta de companys i companyes.