Vaga del 8 de març de 2019

Benvolgudes famílies,

Vos informam que el proper divendres, dia 8 de març, hi ha convocada una vaga general per reivindicar la igualtat entre homes i dones. El nostre alumnat serà atès pels serveis mínims establerts per l’administració*:

  • Dos/dues mestres d’educació infantil
  • Tres mestres d’educació primària
  • Secretària i Director

Aprofitam per saludar-vos. Atentament l’Equip Directiu del Ceip Punta de n’Amer.


Justificació de les faltes de l’alumnat segons el ROF del centre, article 10.8-pàgina 14

*BOIB:Resolució conjunta de les conselleres d’Hisenda i Administracions Públiques i de Salut i del conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears per la qual s’aproven les mesures per garantir els serveis mínims durant la jornada de vaga del dia 8 de març de 2019 en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Número de registre 1927 – Pàgines 7851-7858