Tercer dia

Bon Nit a tots i totes des de Tamarit.

Aquesy matí a les 7:30 ens han despertat amb música d’acordeó del grup Antònia Font. Les maletes ja les teníem mig preparades d’ahir vespre. Ens hem preparat amb un bon berenar i cap a la Sant Llorenç de Moruny a fer cayak. Això ha implicat uns 20 minuts d’autocar de baixada fins arribar a un embalsament tranquil·let on hem pogut practicar durant més d’una hora i mitja  cayak en parelles. Entre aturada i aturada ens hem anat mullant a l’aigua congelada i que ens ha reactivat la circulaciĺ i hem tornat uns quants anys més joves. Els efectes de l’aigua freda s’ha notat més en els mestres.

Hem tornat a pujar al refugi i hem dinat de llenties i pollastre rostit, i quasi bé l’olla no ha bastat de tant que han repetit. Volem donar les gràcies al personal del Refugi que ens han atès molt bé.

Un cop reposat el dinar hem anat cap a Tamarit. El trajecte s’ha fet una mica llarg però entre dormir a estones i els cants dels nins i nines s’ha fet més amable.

Un cop arribats al càmping hem fet instal·lacions a les casetes, unes dutxes BEN necessàries i a sopar. Ara anirem a fer la cursa d’orientació nocturna per Tamarit.

Polsau aquí per veure unes quantes fotografies