Segon dia

BONA TARDA!!!  bufff quina fresqueta que fa per aquí! Anam a explicar unes quantes cosetes del dia d’avui. Aquest matí eren les 8:30 i havia un silenci al refugi, sentíem el ocells cantar i tot! Immediatament hem berenat, REVISIÓ de dents netes i cap a fer escalada. Hem pujat durant uns vint minuts fins a arribar a les vies d’escalada i ràpel. Allà hem estat tot el matí fent les activitats amb sol, vent,m pluja, calor, fred!! NO SABEM QUIN TEMPS FA, NO S’ACLAREIX AQUEST TEMPS! Per dinar… macarrons, pilotes i fruita (els mestres també algun cafetet). S’horabaixa hem anat al parc d’aventura i hi havia tres circuits de diferents nivells, altures i DIFICULTAT. Hem rigut moltíssim.

Per recuperar forces hem berenat de xocolata calenta.

Ara s’estan dutxant, jugant  per les habitacions i endreçant-les…perquè algunes habitacions semblaven….(millor no acabar la frase).

Avui vos adjuntam un petit muntatge(fet amb el mòbil) dels vídeos que hem fet. Hem intentat que tothom que volgués sortís al vídeo. Perdonau si la música és repetitiva i el muntatge no és gaire original. 

Polsau aquí per veure el vídeo