Guanyadors del Concurs Consumopolis

El CEIP Punta de n’Amer participa en el concurs autonòmic i estatal CONSUMOPOLIS 13, del Ministeri de Sanitat, Serveis Social i Igualtat.

De les 13 edicions, aquest any n’és el quart que el centre hi participa, en el què va obtenir el primer premi al 2015-2016.

Emmarcat dins els Projectes de TAC(Tecnologies de l’Aprenentatge i Comunicació) i d’Hàbits Saludables, que el centre promou dins la seva programació anual, els alumnes de 5è i de 6è de Primària hi han participat. En una primera part dins la Plataforma del Concurs on han après quins són els bons hàbits dels consumidors i una segona part que han elaborat un cartell publicitari.

Amb un total de 16 grups entre els diferents nivells, els alumnes han dissenyat uns cartells publicitaris, a mà principalment, i després hi han introduït elements digitals amb l’ajuda dels tutors i tutores i sota la coordinació de l’equip directiu del centre.

Aquest matí ens han comunicat oficialment que un dels nostres grups…HA ESTAT GUANYADOR de les Illes Balears i que passa a formar part del concurs estatal.

Enhorabona al centre, tutors/es, coordinadors i alumnes per participar-hi!