8M- DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Avui dia 8 de març de 2024, Dia Internacional de la Dona, hem tingut una visita molt especial. Han visitat el CEIP Punta de n’Amer dones que fan feina dins un món majoritàriament masculí, és a dir, la majoria de les persones que fan feina allà són homes.

Hem aconseguit i estem molt agraïts i contents que ens hagin pogut visitar una Policia de Sant Llorenç (Paula), dues guàrdies civils (Susana) i una programadora informàtica (Cèlia).

Elles ens han fet una petita introducció explicant la seva feina, la trajectòria que duen, com varen arribar a on es troben, aquelles pedretes que s’han anat trobant pel camí, si les han recolzat en aquesta etapa… i posteriorment, han contestat a les preguntes que els mateixos infants havien preparat per a elles.

Tot un èxit de xerrada i sobretot, molt important, sempre visualitzant la importància de la igualtat, la convivència i la coeducació entre la societat.

A la vegada, els infants d‘infantil han fet una petita exposició de les dones importants de la seva vida. Han plasmat de lila tot el hall i l’entrada d’infantil amb fotografies i explicacions de qui són les dones crucials del seu dia a dia i perquè les estimen tant.

A la vegada, durant aquest mes gràcies a l’artista serverí Sandro (més conegut com a Sath) en col·laboració amb els infants de 6è d’educació primària, faran un mural a la paret del poliesportiu amb motiu del 8M.

Cal dir, que els infants de 5è d’educació primària han visitat avui a les 10:00 am la delegació de Sa Coma i han llegit un manifest resumit pels mateixos infants sobre el 8M, i posteriorment la gent de la tercera edat ha recitat un poema molt emotiu.

Moltes gràcies i cal recordar que la igualtat és un dret i que s’ha de lluitar tots els dies.