25N- DIA MUNDIAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Bon dia, famílies,

El pròxim dissabte és dia 25N- dia mundial contra la violència de gènere. Des de l’escola hem volgut treballar i conscienciar al nostre alumnat de la importància de la no-violència.

Durant aquestes setmanes hem fet un concurs de dibuix per fer unes pancartes reivindicatives i hem seleccionat una de cada cicle com a guanyadores. La resta de dibuixos estaran divendres 24 penjats a l’entrada de l’escola.

Els infants de 5è/6è han fet, durant les sessions d’expressió artística, unes lletres a 3D que posarem a l’entrada de l’escola.

Per altra banda, els infants més grans de l’escola juntament amb na Xisca Amer, mestra de música, han fet un videoclip d’una artista molt coneguda i valorada pels infants, on han posat molta dedicació, entusiasme i sobretot feina. Estem molt contents amb el resultat.

VIDEOCLIP – NI UNA MÁS

Per altra banda, els infants d’infantil mitjançant l’ambient d’art han pogut fer una pancarta col·laborativa contra la violència masclista, i els infants de primer i segon cicle també han fet una per agrair la col·laboració de tota l’escola amb aquest projecte.

Recordem que divendres 24 farem una caminada simbòlica on contarem els km que caminarem en contra de la violència de gènere (agrairíem venir amb roba fosca).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i des de l’escola continuarem treballant per eliminar qualsevol mena de violència.