25 N- DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Bon dia, companyes i companys,

Avui dia 25 N (Dia internacional contra la violència de gènere) hem volgut fer una activitat de tot el centre per demostrar que des de l’escola es lluita per eliminar la violència i treballem diàriament per poder fer consciència d’aquests fets injustos.

Deixem aquí unes fotografies de la caminada, els destins on hem anat, les bosses solidàries que hem venut, els dorsals que dúiem i el mural que el nostre artista mallorquí Sandro (Sath) ha fet juntament amb els infants de 4t curs d’educació primària.

En primer lloc, tenim les bosses solidàries que han sorgit del concurs que vàrem fer i que va guanyar en Dani Oliver de 6è B curs.

En segon lloc, tenim els pòsters que hem pogut fer gràcies a la segona guanyadora del concurs Eva Yunak del grup de 5è B.

En tercer lloc, hem realitzat la caminada solidària amb diferents destins:
3 anys- Talaiot


4 i 5 anys – Vaixell pirata.


1r i 2n – Platja sa coma


3r – Punta de n’amer


4t – S’illot


5è i 6è – Auditori Sa Màniga.

Sense oblidar, els dorsals que hem fet personalitzats de tota l’escola. 

En quart lloc, en Sath ha compartit amb els infants de 4t una activitat artística on entre tot el centre hem decidit quina paraula sortiria amb les lletres dels mateixos infants. Una gran aventura. A la vegada, la mà que han representat és d’una de les nines de la mateixa classe.

Al blog generacional de 2013 podeu veure totes les fotos dels artistes de quart.

g2013.ceippuntadenamer.com

Moltes gràcies per la col·laboració,
I gràcies al projecte “ACCIONS DE SENSIBILITZACIÓ PER A LA PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT I LA PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA ALS CENTRES EDUCATIUS EN EL MARC DELS PROJECTES COEDUCATIUS DE CENTRE I DE LA CELEBRACIÓ DEL 25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES I EL 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES PER AL CURS 2022-23”