NADAL AL CEIP PUNTA DE N’AMER

Bona tarda famílies,
Avui ha estat el darrer dia de trimestre i com diu la tradició està caracteritzat per la festa que fem sempre respectant les mesures sanitàries establertes.

En primer lloc, ens ha visitat el fullet i l’ajudant del Pare Noel i ens han fet un espectacle molt divertit que no ha deixat indiferent a ningú. A més a més, hem pogut entregar les nostres cartes destinades als Reis Mags de l’Orient. Volem agrair molt aquesta proposta subvencionada pel nostre l’ajuntament de Sant Llorenç del Cardassar.

Per altra banda, i gràcies a l’ajuda de l’AMIPA hem pogut gaudir d’un tassó de xocolata calenta i un bon tros d’ensaïmada per berenar. ESTAVA BONÍSSIM!

I per últim, hem pogut dur a terme el concert de Nadal que tant agrada als nostres infants. La nostra companya Xisca Amer és una experta i sempre ens prepara uns concerts impressionants.

És veritat que no hem pogut disfrutar de la companyia de les famílies dels infants, no obstant això, esperem que el pròxim curs pugui ser diferent.

També cal felicitar a tots els mestres per l’esforç realitzat durant aquest trimestre, per no perdre l’esperança i per posar de la seva part perquè tot sigui més fàcil, tenint en compte la situació que estem vivint.

Als nostres infants dir-li que segueixin així i ens veiem aviat 🙂

Moltes gràcies a tot,
Molta salut i bones festes!

CEIP PUNTA DE NAMER.