ONG IDEA LIBRE

Benvingudes famílies,

Com molts/es ja sabeu acostumem a participar amb “Idea libre”. Una ONG que té com a objectiu primordial acompanyar a tots els infants a què puguin aconseguir un canvi envers el seu futur i millorar la seva situació.

Les seves fundadores Maria Fábregas i Sandra Blázquez ens varen fer una visita el passat divendres dia 5 de desembre on ens varen contar la seva història i tot allò que fan per poder ajudar a les famílies de Kènia amb situació de pobresa extrema.

Tota l’escola va quedar molt sorpresa de la gran feina que fan i que hem de ser conscients de tot allò que tenim i que hem de valorar. Tots els infants han de poder viure a una situació digna i hem de ser conscients d’allò que està passant a altres països (encara que sigui a milers de kilòmetres de distància).

La nostra escola ha col·laborat amb elles amb la venda de camisetes solidàries on tota la recaptació anirà destinada a aquesta ONG i poder ajudar dins la mesura del possible.

A més, vàrem voler fer un petit homenatge a tota la feina que fan i les vàrem rebre amb un ball molt significatiu i amb roba dels colors de la bandera de Kènia.

Vídeo homenatge

A la vegada, els nostres infants varen voler participar una miqueta més donant dibuixos per mostrar a l’escola que IDEA LIBRE ha creat a Kènia.

Pàgina web: https://somosidealibre.org/

Moltes gràcies, Sandra i Maria, la vostra feina és un gran exemple a seguir.

CEIP PUNTA DE N’AMER.