Gràcies per tot, Montse

Bona dia, Montse!
Enguany és un any molt diferent, tothom ho sap…i clarament no podia ser una altra persona qui acabes els seus anys de feina… És a dir NA MONTSE (La nostra jaia Corema particular).

Només volíem dir-te unes petites paraules d’agraïment i fer-te un petit homenatge per tots aquests anys de dedicació a la nostra escola, és a dir, a la teva escola. Ens has fet passar molts bons moments, ens has fet aprendre i hem rigut molt amb tu.

Volem que aquesta nova etapa que comença gaudeixis al màxim, viatgis com saps i sobretot no deixis mai aquesta essència que a tots ens has fet arribar després d’aquests anys de dedicació.

Montse, has estat mestra, companya, amiga, mare, padrina, viatgera, especialista d’art, restauradora de mobles, entre d’altres… ara és el moment de desitjar-te que tinguis el millor camí durant aquesta nova etapa.

Una cosa tenim clara i és que si mires enrere i veus tot el camí que has recorregut, pots estar ben orgullosa de la teva trajectòria. Estàs al moment perfecte per acabar de complir tots els teus somnis.

En el camí de la vida
hi ha vàries direccions
algunes plenes d’alegria
i altres de preocupacions

Molts anys hi han transcorregut
d’esforç i dur treball
any rere any viscut
han deixat un gran senyal

Cal donar-li un gran valor
de poder arribar a aquesta meta
no deixa de ser un honor
acabar una feina ben feta.

Amb aquestes paraules d’or
et desitgem de tot cor
que tinguis molta sort.

Una aferrada molt gran.
CEIP PUNTA DE N’AMER.