Procés d’adscripció de l’alumnat de 6è de primària

Benvolgudes famílies,

Volem informar que tots els infants de 6è de primària del nostre centre tenen adscripció directa a l’Ies Puig de Sa Font. Això significa que la seva plaça está reservada al centre de destí i no cal presentar cap sol·licitud per aquest centre, ja que el centre fa l’adscripció de forma automàtica.

Per una altra banda, recordam que les famílies hauran de formalitzar la matrícula a l’institut entre 24 de juny i 2 de juliol.

Finalment, aquelles famílies que vulguin anar a un altre centre diferent a l’IES Puig de Sa Font hauran de realitzar el procés telemàtic d’admissió i presentar la documentació pertinent al centre en primera opció.
PROCÉS d’ADMISSIÓ (sol·licituds entre 3 de maig i 14 de maig, tràmit telemàtic) Per més informació:

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/