Ha arribat el fred!

Benvingudes famílies,

Espero que hagueu passat aquestes vacances de Nadal tan diferents de la millor manera possible i sobretot tingueu un bon inici d’any.

Com heu pogut comprovar les temperatures han baixat molt, tot i que les calefaccions segueixen en funcionament, sabeu que tenim uns protocols sanitaris de ventilació que ens ha proporcionat conselleria i que hem de seguir a les aules per tal d’intentar minimitzar els casos envers la pandèmia ocasionada per la COVID-19.

Cal dir que ja tenim al nostre abast els mesuradors de CO₂ al centre que ens ajuden a conèixer el nivell de diòxid de carboni que es troba a l’aire i ens avisa, gràcies a una alarma, i per tant, ens informa quan l’aula o espai necessita més ventilació.

Per aquest motiu recomanem que els vostres infants vinguin abrigats a l’escola, ja que és una situació excepcional i han d’estar tan còmodes com sigui possible.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.
Atentament,

CEIP PUNTA DE N’AMER.