Campanya Solidària Curs 2020 – 2021

Benvolgudes famílies, 

Volem recordar que el nostre centre col.labora amb l’institut Jane Goodall del Congo, una organització sense ànim de lucre que fa una molt bona feina a nivell humanitari, zoològic i mediambiental. 

La seva missió és la protecció dels ximpanzés del Congo i de les persones natives que viuen allà centrant-se en la investigació, l’educació ciutadana i la conservació de les espècies i del medi. 

Des de fa un temps, el centre ha pogut apadrinar cinc ximpanzés i col·laborar amb tres famílies, dels quals ens envien noticies, fotos, videos… 

És per això, i per evitar la desforestació dels hàbitats d’aquests animals, que el centre fa recollida de dispositius mòbils i/o tablets rompudes, que es poden dipositar dins un contenidor vermell que hi ha a l’entrada. La reutilització i el re-acondicionament d’aparells electrònics és fonamental per tal de reduir el fems digital i l’explotació de mines de Coltan que destrueix l’hàbitat d’aquests animals, així com també s’acaba amb la seva vida. . 

És important saber que per cada 30 dispositius recollits, permeten l’apadrinament d’un nou ximpanzé; així com programes formatius per a les famílies d’allà. 

A més a més, com a novetat d’enguany les comissions de Medi Ambient i de Convivència ens han proposat que abans de Nadal es realitzi el sorteig d’un ximpanzé de peluix per cicle, pel simbòlic preu d’un euro. Amb aquests diners, col.laborarem amb la fundació. Totes aquelles persones que vulguin participar, poden dur un euro, o més, i per cada euro donat, posarem el seu nom dins una bústia que servirà com a participació pel sorteig i una xapa/imant de part del centre. 

S’informarà del dia del sorteig mitjançant les xarxes i/o blogs del centre! Moltes gràcies a tots/es!

Ah! Si vosaltres estau interessats en poder tenir el vostre propi Cheempo, podeu trobar més informació al següent enllaç! El 50% dels beneficis són destinats a l’IJG.

Moltes gràcies

CEIP Punta de n’Amer