PLA DE CONTINGÈNCIA 2020-2021

Benvolgudes famílies!

El desenvolupament del pròxim curs 2020-2021 esdevé imprevisible i resulta imprescindible preveure per tant, diferents opcions d’organització o possibles escenaris als que adaptar-se depenent de les circumstàncies sanitàries que es puguin donar.

Així doncs, aquest PLA DE CONTINGÈNCIA que hem elaborat conjuntament el claustre de professors del nostre centre amb el vist-i-plau d’inspecció i del Consell Escolar,  contempla 3 escenaris possibles:

Escenari A: Nova normalitat

En aquest escenari les classes són presencials per a tot l’alumnat, i s’han de prendre les mesures de prevenció, contenció i higiene que es determinen en aquest protocol. És l’escenari que en aquest moment es planteja per a l’inici de curs.

Escenari B: Amb mesures restrictives

Amb mesures més restrictives pel que fa a la distància recomanada per les autoritats sanitàries, que suposaran diferents maneres d’atendre l’alumnat, segons les etapes i els cursos en què es trobi matriculat tals com separació de grups i limitació de ràtios que poden donar lloc a una redistribució dels infants i els espais.

En aquest escenari es contempla la presencialitat completa en les etapes d’educació infantil, educació primària i educació especial. 

Escenari C: Confinament

En aquest escenari es planteja la suspensió de les activitats lectives presencials i, per això, l’ensenyament s’haurà de dur a terme a distància. L’objectiu principal en aquest escenari serà mantenir la funció educativa de l’escola.

El pas d’un escenari a un altre vindrà determinat per l’evolució de la pandèmia, d’acord amb el que estableixin les autoritats sanitàries en cada moment.

Donada la incertesa de la situació que vivim, aquest Pla es tracta d’un document obert i per tant, pot ser modificat en funció de l’evolució de la pandemia. Així mateix, si les autoritats sanitàries estableixen directrius diferents que suposin altres escenaris distints d’aquests tres plantejats, caldrà adaptar-los i redefinir-los.

Accedeix al PLA DE CONTINGÈNCIA CURS 2020-2021

Arriba l’estiu, dies per aturar, descansar, pensar i reflexionar,… per aprendre de l’experiència viscuda. Han estat moments difícils per a tots, mestres, famílies i infants,…però de tot el viscut treurem aprenentatges que segur ens faran més forts el curs que ve.

Des de l’equip directiu vos volem desitjar un bon estiu i recordar-vos que l’inici de les classes serà dia 10 de setembre.

Bon Estiu!

L’Equip Directiu!