DUBTES I INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies,
Amb l’objectiu d’aclarir dubtes i tal com diuen les instruccions de fase 3, s’ha decidit organitzar petits grups amb els diferents nivells educatius del centre repartits en dos torns per reduir la ràtio d’infants a l’aula. Aquest retorn presencial serà per fer un acompanyament tutorial i emocional a l’alumnat. Recordeu que l’assistència en aquestes tutories és VOLUNTÀRIA i que NO s’avança contingut nou.

Si l’infant presenta símptomes com poder ser febre, tos i/o sensació de falta d’aire ha de quedar al seu domicili. Les famílies han de prendre la temperatura als infants abans d’anar a l’escola.

L’ús de mascareta és d’ús obligatori per a tots els infants d’educació primària, al contrari que a educació infantil on és únicament recomanable.

Per una altra banda, es recomana que els vostres fills/filles puguin fer les seves necessitats abans d’anar a l’escola.

PRIMÀRIA
Pel que respecta a educació primària l’entrada es realitzarà per la porta principal on hi haurà un/a mestre/a que ajudarà amb el gel hidroalcohòlic i les safates per desinfectar les sabates. Cada aula estarà desinfectada prèviament i una vegada finalitzada la sessió.

Pel que respecta a la sortida, els infants de la planta baixa ho faran per la sortida d’emergència de l’edifici de primària, mentre que aquelles aules de primer pis ho faran per la porta principal de l’edifici. Totes les famílies esperen fora del recinte escolar.

INFANTIL
Pel que respecta a Educació Infantil l’entrada es realitzarà per la porta de l’edifici d’infantil on es troba un/a mestre/a que ajudarà amb el gel hidroalcohòlic i per fer desinfectar i llevar les sabates. Cada aula estarà desinfectada prèviament i una vegada finalitzada la sessió.

Els infants deixaran les sabates a l’entrada de l’aula i es rentaran les mans amb aigua i sabó, una vegada fet això seuran a les cadires organitzades amb la separació pertinent.

Pel que respecta a la sortida, hem marcat uns senyals a terra on els infants hauran d’esperar una vegada finalitzi la sessió. Les famílies romandran fora del recinte escolar.

Cal informar que l’entrega ordinària de notes i informes es realitzarà mitjançant cita prèvia que s’organitzarà a través d’un formulari telemàtic que obrirem més endavant.

Qualsevol dubte contacteu amb els vostres docent de referència.

Aprofitam per saludar-vos i esperam que tots estigueu bé.

L’equip directiu