PORTES OBERTES 2020

Davant aquesta situació d’excepcionalitat en la que ens trobam ens veiem obligats a presentar i donar a conèixer la nostra escola a través de la web. Aquest video mostra els espais, treball i projectes que duim a terme al nostre centre.

MISSIÓ

El CEIP Punta de n’Amer hi és per…acompanyar respectuosament l’alumnat  perquè siguin persones autònomes, crítiques, respectuoses, empàtiques i lliures; implicant tota la comunitat educativa i garantint la transmissió de la nostra cultura, llengua i tradicions, així com també la convivència, els aprenentatges i l’adaptació a les noves tecnologies.

VISIÓ

Apostam per una escola oberta, respectuosa, amb una metodologia definida per la flexibilitat, innovació i personalització. Amb una organització eficient i competent on es pugui establir un clima de confiança i implicació mútua entre la comunitat educativa i l’entorn. Ser  percebuts com un centre transmissor de la cultura, tradició i llengua de les illes, dinamitzador de la convivència i del benestar emocional.

VALORS EDUCATIUS

UTOPIA. Formar persones que creguin en un món millor i es guiïn sempre per la pau, la democràcia, la fraternitat i la sostenibilitat.

FELICITAT. Formar persones que arribin a ser felices a través de les relacions humanes.

SOLIDARITAT. Formar persones capaces d’estimar-se i estimar els altres en la seva diversitat.

INICIATIVA. Formar persones capaces d’esforçar–se i participar activament i creativament en el seu entorn.