Unes imatges del concert d’avui

Aquest matí començava amb indecisió al centre. De ben prest, amb l’ajuda de l’AMIPA, estàvem preparant la xocolata calenta i tallant les ensaïmades i ens hem vist obligats a suspendre les actuacions per a les famílies ja que el temps no ens permetia assegurar el bennestar dels nins i de les nines. No ha estat una decisió fàcil i hem esperat fins al darrer moment possible.

Per aquest motiu la festa pels nins i les nines s’ha desplaçat al poliesportiu del centre i allà hem compartit les nadales. Posterioment hem tornat a les aules i hem gaudit d’un tall d’ensaïmada i un tassonet de xocolata calenta que amb el vent que feia ens ha anat molt bé.

I…. sabeu què? Hem tengut la visita del PATGE REIAL, i a més a més ha quedat una bona estona a l’edifici d’educació infantil pet poder estar amb els infants tranquil·lament. Creiem que tots els nins i les nines aquest any s’han portat molt bé perquè els/les hi ha donat un llapis a cadascun d’ells i d’elles. No obstant no hem vist a cap pare-mare, ni mestres amb algun llapis… potser ha estat que no han fet molt bonda!!!! Ummmm…….

Volem agrair a totes les persones que ens han ajudat a poder portar la festa d’avui, a l’AMIPA per la col·laboració i a la mestra de música per estar-hi al capdavant.

Bones Festes!!!

No passeu pena que aquí teniu un recull de les fotografies i….

EL VIDEO(senzill) que hem pogut fer!!!!!