Malles reutilitzables.

Benvolgudes famílies,
els vostres fills i filles aquesta setmana a casa una bossa de malla.  Aprofitant la SETMANA EUROPEA DE REDUCCIÓ DE RESIDUS. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha regalat un exemplar a cada un dels infants dels centres educatius del municipi.
Es pretén fomentar la reutilització d’envasos a l’hora de comprar fruita i verdura; així com minvar l’impacte causat pels plàstics en el nostre entorn.
El dijous 21 de novembre (mercat de Sant Llorenç des Cardassar) i divendres 22 (mercat de Son Carrió) de 10 a 12h podreu trobar unes carpes informatives on també s’oferiran bosses de malla per aquelles persones interessades.
Enguany al centre, s’està fent molta feina amb el tema del medi ambient i ens agradaria que ens féssiu arribar fotografies familiars, selfies on es facin servir les bosses regalades.