Moltes gràcies a tots i a totes

Avui ja és divendres tarda i podem dir que hem tancat el centre. Sabem que part del nostre alumnat participa a les activitats organitzades per l’AMIPA durant l’estiu, d’altres faran algun viatge o simplement gaudiran d’aquestes setmanes de desconnexió.

Nosaltres hem deixat alguns temes pendents, com quan s’iniciaran les obres de l’ampliació, millora de la xarxa d’internet al centre, ampliació del pati…

A partir del dilluns ja començarem a preparar el nou curs 2019-20. Revisió de materials, documents, pàgines webs… perquè en començar al setembre amb el nou claustre poguem millorar les experiències d’aquest curs escolar.

En nom del claustre d’aquest any vos animam a gaudir de l’estiu, de dedicar temps als vostres fills i filles, a llegir algun llibre, de compartir rialles, d’anar a la platja…

És temps de carregar piles, de recordar el què s’ha viscut i d’intrigar-se pels nous reptes del proper curs.

Hem estat 33 membres, personal docent i no docent, que ha fet possible aquest curs, algunes cares són més visibles en el dia a dia, d’altres amb la feina que hi ha darrera de l’alumnat i d’altres amb l’organització, però és amb la feina conjunta que sumam i feim possible treure uns resultats que consideram molt positius.

Gràcies a tots i a totes per fer aquest curs possible!

El Claustre del CEIP Punta de n’Amer vos desitja un BON ESTIU!