Campanya recollida roba Fundació Deixalles i Càritas

Benvolguts/es

Des de la Fundació Deixalles us volem convidar a participar en la campanya de recollida de roba, ja que a partir del dijous 28 de Març, en el vostre centre hi trobareu una saca per dipositar-hi roba, sabates, juguetes…, tot tipus d’objectes que ja no us siguin d’utilitat però es puguin reutilitzar. El material recollit formarà part del pla per a la reinserció sociolaboral de persones amb dificultats, de millora ambiental i de promoció de la solidaritat social. A la carta adjunta trobareu més informació sobre el perquè la recollida de roba és tan important per la Fundació Deixalles i Càritas .

Moltes gràcies per avançat

Atentament,

Carta escoles 2018.pdf

Deixalles_CartellRecogida_CAS.pdf

Deixalles_CartellRecollida_CAT.pdf