ELECCIONS DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AMIPA PELS PROPERS DOS ANYS

La present Junta Directiva de l’Amipa del CEIP Punta de n’Amer acaba la seva vigència dia 31 d’octubre, per la qual cosa es convoquen eleccions per configurar-ne una de nova.

Tots els socis i sòcies que estiguin interessats i interessades en presentar-s’hi trobaran els fulls per apuntar-se al taulell de l’entrada de primària, i tenen fins dia 25 d’octubre per apuntar-se.

Les votacions es duran a terme el divendres dia 26 d’octubre de les 8:45 a les 9:15, de les 13:45 a les 14:15 i de les 18:30 a les 19:00h a l’entrada de l’edifici de primària. S’han posat diferents horaris per a que totes les famílies puguin votar un moment o l’altre.

 Cal recordar que el vot és un per família. Després a les 19:00h es procedirà al recompte i es configurarà la nova Junta directiva, la qual tendrà una vigència de dos anys, tal i com estableixen els Estatuts de l’Associació.

Vos animam a participar per tal que tota la tasca realitzada fins ara pugui tenir continuïtat i garantir així els serveis que fins ara s’estan oferint!