Final de Curs 2017-2018

Aquest curs escolar ja s’ha acabat.

Miram endarrera i ens adonam que ens ha passat molt ràpid. Des del centre volem agrair a les famílies que durant aquest any ens heu donat suport, heu participat a les activitats del centre i hem fet entre tots un curs profitós.
Volem donar les gràcies a l’AMIPA del centre que any darrera any ens dóna suport, ens ajuda amb les activitats complementàries, festes o aportacions pels nins i nines i pel centre, millorant en el funcionament del dia a dia.

Volem agrair la tasca de l’equip docent que amb esforç i il·lusió fa tot el possible per una educació de qualitat, millorar els resultats i guiar als alumnes a ser millors persones pel demà.

També desitjam molta sort a tots i totes aquelles alumnes de 6è que el proper curs ja no estaran en el nostre centre i començaran una nova etapa; nous companys i companyes, un altre centre…una altra etapa.

Finalment DONAM LES GRÀCIES a la comunitat educativa que va ajudar a organitzar el final de curs; personal no docent, AMIPA, pares i mares que de manera desinteressada va decorar l’escenari, organitzar el servei de menjar i refrigeri i a tot el personal docent que sortint del seu horari lectiu i amb molta il·lusió va organitzar, participar i assistir al final de curs del dijous a la nit. Entre tots i totes  va ser possible!

Moltes gràcies a tots i totes i Bon estiu.

Adjuntam un recull de fotografies de la nit.

 

ATENTAMENT, L’EQUIP DIRECTIU