APABAL a 6è de Primària

Els alumnes de 6è de Primària ens hem presentat al concurs ‘Lights, Camera & Action’ d’APABAL. Aquest sorgí a partir de la idea d’un póster que presentàrem a un concurs de la ONCE, on parlàvem de l’Escola Inclusiva. Ens estàrem informant i mirant videos per entendre una mica més sobre el tema. Dia 23 de març sabrem si passam a la següent fase.

Enguany a 3r cicle hi hem estat fent feina:

– Ens visità DISCASPORT, equip de bàsquet amb cadira de rodes i ens demostraren que res no els atura, si realment creuen que poden fer-ho.
– Realitzàrem uns tallers on havíem de jugar amb els ulls tapats; així com havíem de guiar als nostres companys.
– Pensàrem amb possibles APPs que es podrien desenvolupar per facilitar la vida i millorar la qualitat d’aquelles persones amb mancances sensorials.
– i … ens esperen més sorpreses després de Setmana Santa.

Avui s’ha publicat que el nostre video ha estat acceptat i que ha complert les bases establertes (phewwww, no les teníem totes amb nosaltres)

a) Durada. L’enregistrament ha de tenir una durada màxima de 5 minuts, quedant fora de concurs els vídeos que no respectin aquesta durada.
b) Nombre de vídeos. Només s’acceptarà un vídeo per professor/a i el número d’alumnes participants en el vídeo és il·limitat.
c) Ús de la llengua anglesa. La llengua utilitzada a l’enregistrament serà la llengua anglesa i es valorarà el temps dedicat a l’exposició oral:

Criteris de baremació. Per a la selecció del vídeo guanyador, la comissió aplicarà els següents criteris:

SOCIS APABAL 5 punts (la nostra mestra és sòcia… ueeeeee!)

Durada de la intervenció oral dels alumnes de 1 a 5 punts (Hem emprat els 5 minuts totals… de fet fou tota una odisea, perquè la versió original durava 6 minuts. 1 minut de presentació i 5 d’interpretació. Tenguérem por que no ens acceptessin el video i per això haguérem de presentar-ho a velocitat x1,20; 5 minuts clavats)

Pel que fa a la resta, nosatres ens sentim molt contents i orgullosos, però depèn del jurat!
Fluïdesa de 1 a 4 punts
Pronunciació de 1 a 4 punts
Creativitat i originalitat de 1 a 5 punts

El vídeo guanyador serà el que més puntuació obtengui. En cas d’empat, el premi serà per al professor amb més antiguitat com a membre d’APABAL i després el de més antiguitat a la docència. En el cas de la nostra mestra, fa 3 cursos que és sòcia i 16 anys que és docent.

Ara només ens cal creuar dits i esperar a dia 22 de març per saber el resultat, qui sap per ventura surt abans, enguany tots els videos han estat admesos!

Video APABAL: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gtSboGZ-_cw
Video ONCE: https://www.youtube.com/watch?v=zsuvEAjKYBA