Premis Sa Coma Recicla

>
> Benvolguts companys i companyes,
> avui ha estat el dia de Premis al Programa Sa Coma Recicla. Ens hem ajuntat tots els ecodelegats i ecodelegades; així com amb n’Agustín Montoro, guanyador del logo que representa aquest programa. >
> Els membres de la comissió de Primària ens han fet entrega d’uns detalls que són molt importants per a nosaltres, perquè sabem ho han fet amb molt d’amor i pensant amb la feina que hem fet. >
> N’Agustín, com a guanyador del logo, ha obtingut un clauer de color verd clar i llavors ell ha estat la mà innocent per treure el paperet que diria el noms dels guanyadors entre els ecodelegats i ecodelegades. El paperet guanyador ha estat el de 5è B, mmmmmm, quin morrooooo!!! Tots són del mateix curs!! Quina Sort que han tingut! Els clauers guanyats per na Lucía Cruz i Lucía Ferrera són de color verd botella. Són molt xulos! >
> De totes formes, la resta no ens podem queixar, també han pensat amb nosaltres i ens han regalat uns quadernets 3D super cuquis amb un llapis!! Aquí hi podrem escriure les nostres aventures d’estiu!! Quines Ganes!!! >
> Però aquí no acaba tot, ens complau informar-vos que el curs de l’escola que millor ho ha fet de tots durant el mes de maig ha estat el grup de 3rB!! Enhorabona Planetaris!! >
> Endavant Planeta!! Tots els Planetaris continuarem la nostra tasca aquest estiu!! Per ser Planetaris com nosaltres només heu d’estimar el nostre món i mantenir-lo net… és a dir… si no embrutam, no haurem de netejar!!! Sembla fàcil!! >
> Molt Bon estiu a tots i a totes!!
>