Musicoteràpia al centre

Relació, confiança, benestar, plaer… són alguns dels aspectes que hem treballat amb els tallers de musicoteràpia aquests dies a les aules del CEIP Punta de n’Amer.
La musicoteràpia és l’ús de la música amb el propòsit d’aconseguir uns objectius terapèutics, la restauració, el manteniment i la millora de la salut tant en l’àmbit físic com mental. És l’aplicació científica de la música, dirigida, dins un context terapèutic, per provocar canvis en el comportament. Aquests canvis faciliten a la persona que es pugui comprendre millor a si mateixa i el seu món interior per a poder ajustar-se millor i més adequadament a la societat. per a poder ajustar-se millor i més adequadament a la societat i al seu entorn.
L’objectiu d’aquests tallers era el de promoure el benestar i la connexió entre els usuaris, en aquest cas els infants de 6 a 11 anys. També hem treballat l’autoestima, l’atenció i la creativitat fent servir el cant, la dansa i l’expressió corporal.
Aquests tallers impartits per la mestra Marina Moyà Flaquer han estat subvencionats per l’AMIPA del centre per celebrar la Festivitat de Sant Cecília, patrona dels músics.